Top 5 make-up proizvoda koji spašavaju živote, a staju u svaku torbicu

Slučajna kafa sa prijateljicama, neplanirani ručak sa poslovnim partnerima ili iznenadni susret sa šarmantnim strancem? Kako da uvek izgledate glamurozno i samouvereno, čak i ako ste satima pre toga radile na zahtevnim projektima ili jurile po gradu?

Znamo da vreme nije uvek vaš najbolji saveznik, ali ovih top pet make-up proizvoda svakako da jesu! Praktični, kompaktni i postojani, svi proizvodi u nastavku apsolutno spašavaju situaciju. I što je najbolje od svega, lako staju u svaku torbicu i spremni su da osveže vaš izgled u samo nekoliko sekundi.

1. Puder u kamenu

U trenucima kada nemamo vremena za kompletan make-up look, najvažnije je da prikrijemo posledice umora i stresa. Bledo lice, upaljene bubuljice, tamni podočnjaci – kako ih se rešiti uz pomoć samo jednog proizovoda? Vrlo jednostavno. Puder u kamenu je naš izbor jer se lako i brzo nanosi i upija u kožu, a da se pritom ne razmazuje kao korektori ili tečni puderi. 


Soda make up LIGHT DRY kompaktni puder trenutno uklanja višak sebuma sa lica, čini kožu osveženom i matiranom, a ten neverovatno ujednačenim. Zahvaljujući svom praktičnom pakovanju sa ogledalcetom ovaj puder će vam olakšati šminkanje čak i u hodu, a ukoliko izaberete tamniju nijasnu od svoje prirodne može vam poslužiti i kao bronzer za dodatnu konturu lica. Pod parolom “snađi se” ovo je zaista No.1 proizvod na našoj listi.

                                                                                              Soda make up LIGHT DRY kompaktni puder

2. Maskara

Ukoliko želite transformaciju očiju u samo nekoliko sekundi, nema boljeg izbora od maskare. Ona će čvrsto podići trepavice, čime će i vizuelno istaći vaše oči i izbrisati umor sa njih. Osim što čini trepavice dužim i gušćim, maskara takođe može da se koristi i za definisanje obrva – uz malo preciznosti, možete koristiti njenu četkicu kako biste naglasile obrve i postigle savršeno oblikovane lukove. 

Ukoliko tražite savršenu maskaru za sve vremenske uslove, soda make up WATERPROOF MASCARA je definitivno jedna od njih. Ova vodootporna maskara daje odlične rezultate, jer  bez obzira na to da li je napolju vlažno, kišovito vreme ili je upeklo sunce, ona se neće razliti po licu, a vaše trepavice će ostati guste i uvijene satima nakon nanošenja. Njena precizna četkica će fino razdvojiti dlačice, dok će ih intenzivno crni pigment dodatno naglasiti vaš pogled. 

                                                                                             Soda make up WATERPROOF MASCARA

3. Šampon za suvo pranje kose

Sinoć ste preskočile pranje kose i sada je nevoljno nosite zalizanu i svezanu? Zašto biste to činile! Čak i kada je situacija alarmantna kao što je iznenadni sastanak postoji rešenje koje ne zahteva frizera. Lee Stafford šampon za suvo pranje sprej koji će u svega nekoliko sekundi ukoniti masnoću sa kose, vratiti joj prvobitan sjaj i osvežiti je svojim neodoljivim mirisom. 

Ovaj šampon je odličan i zbog toga što će dati dodatni volumen kosi, tako da ćete ujedno imati i savršenu frizuru za svega nekoliko sekundi. Dovoljno je samo da ga lagano naprskate na koren glave, ostavite da deluje nekoliko sekundi, a zatim protresete kosu i oblikujete frizuru. Šampon je dostupan u velikom pakovanju od 200 ml, ali i malom, praktičnom pakovanju od 50 ml koje idealno staje u svaku torbicu.

                                                                                                 Lee Stafford šampon za suvo pranje – mini 50 ml

4. Flasteri za bubuljice

Pojavila vam se upaljena, crvena bubuljica tik pred važan događaj i apsolutno nemate vremena da je tretirate. Bez brige. Revolucionarni NIP+FAB – spot tretman sa salicilnom kiselinom je praktično rešenje za vas. Pakovanje sadrži 30 flasterčića koje treba da zalepite na kritičnu regiju na kojoj se pojavila bubuljica, da ostavite da deluje nekoliko sati, nakon čega ih jednostavno uklonite tako što ćete ih odlepiti sa lica. 

Flasteri vrlo brzo deluju, ne iritiraju kožu i daju odlične rezultate – vaše bubuljice su isušene, a crvenilo vidno ublaženo. Najbolja stvar od svega je što su flasteri providni pa ih možete koristiti i van kuće, tako što ćete ih “zamaskirati” sa malo korektora ili puderom koji ćete naneti preko. 

                                                                                               NIP+FAB – spot tretman sa salicilnom kiselinom 30kom

5. Trakice za izbeljivanje zuba

Želite da ostavite savršen prvi utisak? Učinite to širokim osmehom i blistavo belim zubima. Naše X WHITE – FLASH trakice za izbeljivanje zuba su praktično i instant rešenje za sve one koji nemaju vremena za stomatološki tretman, a žele holivudski osmeh u trenutku. One za svega 30 minuta čine vaše zube čak za jednu nijansu beljim i to bez peroksida. Potrebno je da set tračica nalepite na svoje gornje i donje zube i ostavite ih da se otope u ustima (nije potrebno ispirati zube i usta nakon korišćenja). Budući da imaju izuzetno prijatan ukus mente, ujedno će i osvežiti vaš dah. 

                                                                                                  X WHITE – FLASH trakice za izbeljivanje zuba 1 DAN