SUPERHEROJ: SUPER HIJALURONSKA KISELINA

[vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=“no“ text_larger=“no“]Ne jedan, ni dve, već tri tipa hijaluronske kiseline grade ovaj kompleks koji je ključan kada je u pitanju najprodavaniji japanski brend za negu lica Hada Labo. Hijaluronske kiseline koje je grade su različite molekularne veličine, zbog čega prodire u dublje slojeve kože i hidrira je na svim nivoima.

 

Izaberi pravi hidrator za svoju kožu

Sa BASIC hidratorom nećeš pogrešiti – bilo da si u tinejdžerskim danima ili zrelim godinama života. S obzirom na jednostavnost njegovog sastava, nema donje granice za upotrebu, a osim hidratacije će pružiti blistavost i „plump“ efekat.

Ako je tvoja koža izuzetno suva i potrebno joj je nešto da je brzo vrati u život, Premium hidrator sa čak pet tipova hijaluronske kiseline će brzo da nadoknadi izgubljenu vlagu, pruži intenzivnu hidrataciju i popuni fine linije i borice koje su posledica dehidriranosti.

Vratila si se sa mora i flekice od sunca te nisu zaobišle? Nikakav problem jer 3D Lift hidrator, osim nezaobilazne hidratacije, deluje i protiv hiperpigmentacije koje su uzrokovane UV zračenjem ili istiskivanjem akni. Tajna je u tradicionalnom japanskom sastojku – sojini isoflavonoidi koji ih posvetljuju i ujednačavaju ten.

Pojava borica je nešto što ne možemo sprečiti ali uz upotrebu adekvatnih sastojaka možemo da ih ublažimo i usporimo. Anti-age hidrator sa derivatom čuvenog retinola i kolagena poboljšava elastičnost, smanjuje dubinu bora i pruža efekat zatezanja.

 

Vreme je za kiseline i retinol

Nakon oporavka kožne barijere, koža je pripremljena za aktivne sastojke i kozmetičke tretmane koji će uz hijaluronsku kiselinu kao „podloga“ pružiti najbolje rezultate bez neželjenih reakcija. Kada je u pitanju kombinovanje, nema razmišljanja i uklapanja jer se slaže uz baš sve sastojke i ne čini kožu osetljivijom na sunce.

 

Izaberi pravi Hada Labo hidrator koji odgovara na sve potrebe tvog tipa i stanja kože i jednostavno se uklapa u dnevnu i noćnu rutinu nege.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]