PLAN ZA OPUŠTANJE KOD KUĆE

[vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=“no“ text_larger=“no“]

Često smo tokom radne nedelje opterećeni obavezama i raznoraznim brigama, koje u nedostatku vremena ponekad pomerimo čak i na vikend i onda se ispostavi da je već ponedeljak, a mi nismo ništa uradili za sebe.

 

Da bismo izbegli da se ovo ponavlja, mi smo za tebe pripremili TRODNEVNI PLAN ZA OPUŠTANJE uz koji ćeš da rasteretiš svoje misli, opustiš se i uživaš, a biće ti potrebno svega 30 minuta koje sigurno možeš izdvojiti za sebe u toku dana.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_single_image image=“18231″ img_size=“300×300″ alignment=“center“ parallax_scroll=“no“ woodmart_inline=“no“][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_column_text woodmart_inline=“no“ text_larger=“no“]

PETAK

  

S obzirom da je kraj radne nedelje i da ti verovatno nije ni do čega, predlažemo ti da napuniš kadu toplom vodom, zapališ mirišljave sveće, sipaj čašu omiljenog vina, ubaci par šumećih tableta za kupku nezaboravnog mirisa i ta-da: imaćeš mali spa u svom kupatilu!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_single_image image=“18235″ img_size=“300×300″ alignment=“center“ parallax_scroll=“no“ woodmart_inline=“no“][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_column_text woodmart_inline=“no“ text_larger=“no“]

SUBOTA

Okej, novi je dan, verovatno si se danas malo rasterećenija i odmornija ali te ponovo čekaju obaveze. Nema veze, to ne znači da ne možeš da sebi prirediš užitak i učiniš obaveze malo manje „bolnim“. Uključi plejlistu sa omiljenim pesmama, dodaj vosak sa mirisom lavande ili vanile u uljanu lampu i videćeš da će spremanje stana ili odgovaranje na mejlove proći za čas.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_single_image image=“18236″ img_size=“300×300″ alignment=“center“ parallax_scroll=“no“ woodmart_inline=“no“][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_column_text woodmart_inline=“no“ text_larger=“no“]

NEDELJA

Pred početak radne nedelje, idealan je trenutak da nagradiš svoju kožu i pružiš joj potrebnu negu. Prvo uradi piling kompletnog tela kojim ćeš ukloniti mrtve ćelije i učiniti kožu glatkom, a onda nanesi luksuzni losion sa mirisom trešnjinog cveta ili nerolija i videćeš koliko će ti ponedeljak lakše pasti.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=“no“ text_larger=“no“]

Na koji način se ti opuštaš? Podeli sa nama svoje male rituale.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]