Koji Hada Labo Tokyo hidrator je za tebe?

–  KAKO NAPRAVITI RAZLIKU PRILIKOM KUPOVINE –

Želeli biste da obavite svoju prvu kupovinu Hada Labo hidratora, ali ste u dilemi koji je najbolji za vas i vaš tip kože?
To je sasvim u redu, zato smo se potrudili da vam olakšamo stvari. Po čemu se razlikuju hidratori, kao i koji je najbolji za vas otkrijte u nastavku…

BELI HIDRATOR

Namenjen je svim tipovima kože (posebno se preporučuje mladoj koži). Pomoću Lock in Moist mehanizma zadržava vlagu unutar kože. Osnovna namena je slojevita hidratacija.
 
U sebi sadrži TRI TIPA Hijaluronske kiseline.

PREMIUM/ZLATNI HIDRATOR

Prilagođen svim tipovima kože. Posebno se preporučuje suvoj, dehidriranoj i osetljivoj koži.
Prodire još dublje u kožu. Hidrira slojevito.

Sačinjen od PET TIPOVA Hijaluronske kiseline.

CRVENI HIDRATOR

LIFT HIDRATOR

Sadrži četiri tipa molekula Hijaluronske kiseline, ukljujučujući 3D HA* i Sojine Isoflavonoide**.

Hidrira slojevito, deluje direktno protiv bora, smanjuje njihovu dubinu i vidljivost. Njegova lagana tekstura brzo upijane ostavlja trag, transformiše umoran ten u blistav i odmoran.

*Super hijaluronska kiselina 3D je originalni Japanski kompleks od četirti vrste Hijaluronske kiseline, različitih molekulskih težina, koji prodiru u različite slojeve kože, osiguravajući savršenu hidrataciju. 3D HA, takođe stvara matriks na površini koji transformiše umoran ten u blistav i odmoran.

**Šta su Sojini Isoflavonoidi?

Polifenoli koji se mogu pronaći u soji i nekim drugim biljkama. Strukturom su slični estrogenu i mogu signalizirati i uticati na sintetzu kolagena, čime se povećava elastičnost kože, čini njenu površinu glatkijom. Usporava pojavu novih bora i povećava hidrataciju.Takođe, moćan antioksidant koji deluje na slobodne radikale, izazvane štetnim sunčevim dejstvom i zagađenjima. Sprečavaju pojavu crvenila i fleka.

HIDRATOR ZA MUŠKARCE

Umiruje, hidrira i matira kožu, dajući joj zdrav izgled.
Sadrži matirajući kompleks koji kontroliše neumereno lučenje sebuma i održava zdrav i mat izgled lica.

Ima funkciju AFTERSHAVE balzama i može se koristiti kao nega nakon brijanja.

#beautyhacks
Otkrićemo vam tajnu, žene ga takođe jako vole.