Kako da tvoj parfem miriše intenzivnije i duže?

[vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=“no“ text_larger=“no“]

Sigurno smo da nanošenje parfema zauzima posebno mesto u tvojoj beauty rutini, poput šlaga na torti. Jedna kap je dovoljna da se istakneš i ostaviš trag gde god da se pojaviš. Parfem će upotpuniti svaki tvoj look, podići raspoloženje i dati osećaj svežine.

Međutim, ponekad se desi da miris tvog parfema izvetri brzo nakon izlaska iz kuće, skoro pa kao da ga nisi ni nanela. Misliš da se samo tebi ovo događa? Ne brini, nisi jedina, razumemo te.

Donosimo ti par trikova zahvaljujući kojima će se miris zadržati tokom celog dana na tvojoj koži.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator wd_hide_on_desktop=“no“ wd_hide_on_tablet=“no“ wd_hide_on_mobile=“no“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=“no“ text_larger=“no“]

Hidriraj kožu
Hidrantni losioni i mleka su poput magneta za parfem, zbog toga je njihova upotreba neposredno pre parfema obavezna. Ukoliko imaš izrazito suvu kožu kojoj uobičajena hidratacija nije  dovoljna rešenje postoji – vazelin. Nenesi ga na svaku tačku tela na koju stavljaš parfem.

Parfem nanosi na pulsne tačke
Potrudi se da parfem naneseš na sve tačke tela na kojima osećaš puls kao što su ručni zglob, iza ušiju, vrat kao i područje iza kolena. Hm zašto baš ta mesta? Zato jer su ta mesta toplija od ostatka tela pa će se miris više otpuštati.

Ne trljaj parfimisana mesta
Znamo da imaš običaj da mesta na koja si nenela parfem protrljaš zglobom ruke ali to je pogrešno. Na ovaj način samo skraćuješ rok trajanja mirisa na svojoj koži. Stavi parfem, sačekaj da se osuši i to je to.

Miris u kosi
Dovoljan je jedan špric parfema na četku za kosu kojom ćeš proći kroz njene vrhove. Kako se kosa bude pomerla u toku dana tako će se i tvoj miris širiti oko tebe i definitivno ćeš ostaviti trag a to i jeste cilj.

Biraj snažnije note i kombinuj parfeme
Mirisne note koje se najduže zadržavaju na telu su cvetne i začinske a neki od njih su  vanila, mošus, bor i pačuli. Pitaš se sad a šta ako više voliš citrusne note? Jednostavno je – kombinuj ga u slojevima sa parfemom koji ima snažniju bazu i produžićeš njegovo trajanje na koži.

Pažljivo čuvaj parfem
Parfem uvek čuvaj na tamnom i hladnom mestu a nikako u kupatilu kako si verovatno navikla. Para, vlaga i toplota umanjuju kvalitet parfema pa čak i menjaju mirisne note tvog parfema.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=“no“ text_larger=“no“]

Početak proleća i buđenje prirode su idealno vreme za nove mirisne note. Da li si već odabrala parfem za ovu prolećnu sezonu?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]