KAKO DA PRAVILNO KORISTIŠ SPOT TRETMAN?

[vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=“no“ text_larger=“no“]

Kada ti se tu i tamo pojavi poneka bubuljica, spot tretmani su spas! 😊 Oni u sebi sadrže sastojke poput cinka, salicilne kiseline, ulje čajevca koji umiruju upalni proces, najčešće preko noći. Tako da je dobro imati ih u noćnom ormariću – za svaki slučaj, neka stoje! 😂

Obično dolaze u formi gela ili onih flasterčića (patchevi) ali kako se zapravo koriste? Logično je naneti ih na kraju rutine ali da li je zapravo tako?

Imamo dva načina kako da pruže maksimalne rezultate:

PRVI NAČIN
Nakon što očistiš lice na početku noćne rutine, utapkaj višak vode peškirićem i sačekaj da se u potpunosti osuši. Zatim direktno na bubuljicu nanesi spot tretman (ili ga zalepi ako je su u pitanju patchevi), neka ga koža upije, a onda nastavi sa rutinom kao i svake večeri.

DRUGI NAČIN
Večernju rutinu završi kao što i obično radiš, od umivanja do kreme za lice. A onda uzmi pamučni štapić za uši, pokvasi ga i očisti problematičnu regiju i onda nanesi spot tretman na aknu.

Poenta je da se nanese direktno na suvu kožu kako bi delovao direktno na upalni proces, bez smetnji 😂 Na taj način će pružiti najbolje rezultate i najbrže će delovati.

Šta je tvoje brzinsko rešenje kada ti se pojavi bubuljica?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]