JABUKOVIM SIRĆETOM PROTIV MASNE KOSE?

[vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=“no“ text_larger=“no“]

Ne, ne i još jednom: NE!

Koliko god da ovo deluje kao fenomenalna ideja koja na prvi pogled ima smisla – sirće tap-tap na teme i: voila, više se ne moram mučiti sa pranjem kose pet puta nedeljno! – zapravo će se vrlo brzo desiti katastrofa.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_single_image image=“18530″ img_size=“400X400″ alignment=“center“ parallax_scroll=“no“ woodmart_inline=“no“][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_column_text woodmart_inline=“no“ text_larger=“no“] 

 

Agresivnim isušivanjem temena ne samo da ćeš oštetiti kosu, već ćeš i dehidrirati kožu glave koja će, kako bi se „odbranila“ i nadoknadila prirodnu vlažnost, lučiti još više sebuma, a kosa će se sve više mastiti.

I onda, umesto da pereš kosu pet puta nedeljno, doći ćeš do toga da je moraš prati svakog dana, a ovo definitivno želimo da izbegnemo.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=“no“ text_larger=“no“]

Pa šta je onda rešenje?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/3″][vc_column_text woodmart_inline=“no“ text_larger=“no“]

I masnoj kosi je potrebna ljubav koju će pružiti blagi šamponi bez „jakih“ čistača u sastavu (npr. SLS i SLES). Da li si isprobala FOAMIE čvrste šampone? Oni će ukolniti višak masnoće, a neće isušiti teme zahvaljujući svom nežnom i efikasnom dejstvu.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/3″][vc_column_text woodmart_inline=“no“ text_larger=“no“]

Sadrže Sodium Cocoyl Isethionate koji je toliko blag čistač da uopšte ne narušava kožnu barijeru i pruža bogatu kremastu penu zahvaljujući kojoj će tvoja kosa biti čista i negovana.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/3″][vc_column_text woodmart_inline=“no“ text_larger=“no“]

FOAMIE čvrsti šamponi su u potpunosti biorazgradivi, ne sadrže PARABENE i SULFATE, i menjaju čak dve plastične boce standardnog šampona.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/3″][vc_single_image image=“18533″ img_size=“300X300″ alignment=“center“ parallax_scroll=“no“ woodmart_inline=“no“][/vc_column][vc_column width=“1/3″][vc_single_image image=“18532″ img_size=“300X300″ alignment=“center“ parallax_scroll=“no“ woodmart_inline=“no“][/vc_column][vc_column width=“1/3″][vc_single_image image=“18534″ img_size=“300X300″ alignment=“center“ parallax_scroll=“no“ woodmart_inline=“no“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=“no“ text_larger=“no“]

Ukoliko te je priča o Foamie čvrstim šamponima
privukla i želiš da saznaš više o eko proizvodima blagog sastava klikni ovde i otkrij Foamie svet.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]